Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 - 09:32

Γίνετε συνδρομητές στην Boulevard

Μας το ζητήσατε και το υλοποιούμε. Η Boulevard στην πόρτα σας κάθε μήνα, σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδος. Πλέον κανείς από τους χιλιάδες αναγνώστες και φίλους μας δεν θα χάνει ούτε ένα φύλλο από την αγαπημένη του εφημερίδα, η οποία κάθε φορά εξαντλείται από τα σημεία διανομής της.

Τώρα, με μια εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, θα λαμβάνετε την εφημερίδα, μέσα σε διαφανή νάιλον συσκευασία, στο σπίτι ή το γραφείο σας. Η αποστολή θα γίνεται, ανάλογα την περιοχή, είτε με Κούριερ είτε μέσω των ΕΛΤΑ. Έτσι, για την απόκτηση της Boulevard, θα αποφεύγετε τις μετακινήσεις στα διάφορα σημεία διανομής, με τη σιγουριά ότι κάθε μήνα θα κρατάτε στα χέρια σας την «λεωφόρο» της σκέψης και το προβληματισμού, συμμετέχοντες κι εσείς στο ωραίο ταξίδι της γραφής και του χαρτιού που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.  Ταυτόχρονα, με τον τρόπο της συνδρομής, ικανοποιούμε τους αναγνώστες εκείνους που συλλέγουν την εφημερίδα, οι οποίοι όταν δεν την βρίσκουν απευθύνονται σε εμάς για παλαιότερα φύλλα χωρίς ωστόσο να μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε.

Με την συνδρομή σας στην Boulevard στηρίζετε ακόμη αυτό που επιλέξατε. Την πραγματική ανεξάρτητη και αδέσμευτη πληροφόρηση. Την ακομμάτιστη διακίνηση ιδεών και σκέψεων. Εδώ στην Boulevard, όλοι μας, δημοσιογράφοι, επιστήμονες και διανοητές, έχουμε καταλάβει πολύ καλά ότι μας εκδηλώνετε  την προτίμησή σας επειδή αντιληφθήκατε  ότι πίσω από το εκδοτικό μας εγχείρημα –σε σχέση με τον υπόλοιπο Τύπο- δεν υπάρχουν υποβολείς πολιτικών συμφερόντων, ύποπτες σκοπιμότητες, κρυφές ή φανερές χρηματοδοτήσεις. Και αυτή την εμπιστοσύνη όχι μόνο δεν πρόκειται να την προδώσουμε, αλλά θα την πάμε ακόμη μακρύτερα.  Με την στήριξή σας θα συνεχίσουμε το χρέος μας. Δηλαδή να εκλαμβάνουμε τον αναγνώστη της εφημερίδας ως αξία και πνευματική προσωπικότητα, χωρίς να τον κατατάσσουμε στη κατηγορία του «ψηφοφόρου – πελάτη» και με τις γραφίδες μας να τον διαχειριζόμαστε και να τον κατευθύνουμε, όπως συνηθίζεται στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, σε σκοπιμότητες και συμφέροντα. Η δουλειά μας είναι μία και μοναδική: Μέσα από απόψεις και θεματογραφία βάθους να δείχνουμε στον αναγνώστη – πολίτη τους πραγματικούς και όχι τους επίπλαστους κόσμους. Εδώ στη Boulevard δεν είμαστε «βαποράκια» κανενός. Δεν έχουμε «γραμμή»· αντίθετα πιστεύουμε τόσο πολύ στην ελευθερία και την δημοκρατία που δεν διστάζουμε να γράφουμε –και γιατί όχι να υπερασπιζόμαστε- θέσεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε. Δεν μας ενοχλεί η διαφορετικότητα του πνεύματος. Μας στενοχωρεί ο φανατισμός των επαϊόντων  και  η αυτοπεποίθηση των ημιμαθών.

Στηρίξτε και διαδώστε στους φίλους σας την Boulevard. Tην εφημερίδα – ταυτότητα των σκεπτόμενων Ελλήνων.  Την εφημερίδα που χωρίς φανατισμούς και ακρότητες, με λογισμό και μ’ όνειρο, προβάλλει την Ελλάδα και τον αστικό πολιτισμό της.

Boulevard. Με τον αέρα του παλιού καιρού, ένα βήμα μπροστά από την εποχή της.

Πως θα γίνετε συνδρομητές

Με δυο τρόπους υπάρχει η δυνατότητα να γίνετε συνδρομητές.

Ο πρώτος: Να αποστείλετε στα γραφεία της εφημερίδας μας και στη διεύθυνση Πανιωνίας 27 και Ζέππου 90, Α.Γλυφάδα, ΤΚ: 16561 τα στοιχεία σας συμπληρωμένα (Όνομα και επώνυμο, Δ/νση, Περιοχή, ΤΚ) μαζί με την απόδειξη πληρωμής της εξάμηνης ή της ετήσιας συνδρομής. 

Ο δεύτερος: Να μας αποστείλετε στο e – mail μας infoblvgr@gmail.com, τα στοιχεία σας (Όνομα και επώνυμο, Δ/νση, Περιοχή, ΤΚ) καθώς και την απόδειξη πληρωμής είτε σκαναρισμένη στο ίδιο e mail, είτε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Πανιωνίας 27 και Ζέππου 90, Α.Γλυφάδα, ΤΚ: 16561.

Κόστος

Το κόστος για 6μηνη συνδρομή είναι 30 ευρώ και το κόστος για 12μηνη συνδρομή 50 ευρώ.

Αριθμός λογαριασμού TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5187-076625-779

ΙΒΑΝ: GR17 0172 1870 0051 8707 6625 779